Off-the-grid camping

Off-the-grid camping

Off-the-grid camping

Leden van de werkgroep hebben in een leuke sessie kennisgemaakt met de studenten van de HKU. De studenten gaan vier maanden aan de slag in samenwerking met de werkgroep. Van hun ervaringen met het project en andere projecten die gelijktijdig bij de HKU lopen zal een boekwerk gemaakt worden.

Aangezien de bezoekers van de off-the-grid-camping geinspireerd zullen worden vanuit de hoek duurzaamheid, cradle to cradle en comfort is er een meeting belegd in het Stadkantoor te Venlo. Na een inspirerende rondleiding van Didier Barrois en een heerlijke lunch is er een vonkje overgeslagen vanuit de werkgroep naar de studenten.

Inmiddels heeft de werkgroep een openstaande vraag, zijnde het vinden van een geschikte locatie, al kunnen afvinken. Een eigenaar van locatie, waarop de bestemming al mogelijk is, heeft zijn medewerking toegezegd aan dit living lab project. De volgende meeting houden wij op deze locatie.

Daar werken zij tevens aan de vraag wie vorm en inhoud kan en mag gaan geven aan de exploitatie van de off-the grid-camping. Nu nog met de werktitel Camping “Het Goede Leven”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.